Tropical State of Mind

 

Μετατρέψτε το χώρο σας σε ιδιωτική όαση με μοντέρνα πλακάκια που έχουν τη δυνατότητα να σας μεταφέρουν σε ένα περιβάλλον άρρηκτα συνδεδεμένο με τη φύση.

Με μοναδικό στυλ, τα συγκεκριμένα θεματικά πλακάκια αποτελούν ένα ιδιαίτερο τρόπο να προσθέσετε μοτίβο και κομψότητα σε κάθε εσωτερικό τοίχο, δάπεδο ή ακόμη να επενδύσετε ένα εξωτερικό χώρο.

3ξ

Διατίθενται σε διάφορες αποχρώσεις με μίξεις χρωμάτων οι οποίες έχουν ως βάση το πράσινο χρώμα αλλά υπάρχουν και παραλλαγές που μπορούν να έχουν βάση το μαύρο, το μπλε, το πορτοκαλί και διάφορα άλλα χρώματα. Ως δάπεδο προτείνονται διάφορες επιλογές όπως, πλακάκι σε απομίμηση ξύλου, πλακάκια μονόχρωμα σε ματ ή γυαλιστερό τόνο ή πλακάκι σε απομίμηση μαρμάρου.

2η

Η κάθε συλλογή διαφορετική, με ξεχωριστά χρώματα και μοτίβα προσδίδει μια μοναδική αίσθηση «τροπικού κλίματος» που είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει και θα πείσει τον καθένα να εξερευνήσει τις συγκεκριμένες σειρές πλακιδίων οι οποίες είναι ικανές να μεταφέρουν το σκηνικό της ζούγκλας στο χώρο σας!

 3η

Η κάθε σειρά αναζωογονεί και προσθέτει ιδιαίτερη νότα στυλ στον κάθε χώρο που θα τοποθετηθεί, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συγκεκριμένες σειρές πλακακιών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση  info@neo-spiti-kos.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με σχετικό Tag

ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΑΪΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Συγκατάθεση cookie